SMS-Service

SMS-Service


Vi sender udelukkende sms til dig med driftsinformation som fx manglende vand eller målerskift - aldrig som reklame.


Hvis du ønsker, at tilmelde eller afmelde en mobiltelefon i vores sms-tjeneste, kan du gøre det i nedenstående felter.


Er dit mobilnummer registreret på din adresse i det offentlige telefonregistre (f.eks. Kraks) kan vi automatisk trække dit mobilnummer herfra.


Tilmelding

Hvis du f.eks. ejer et sommerhus eller har en arbejdstelefon eller har hemmeligt nummer, så kan du med fordel tilmelde et mobiltelefonnummer på forbrugsadressen. Tilmelding sker ved at udfylde nedestående. 


Afmelding
Hvis du ikke ønsker, at være tilmeldt vores sms-tjeneste, kan du afmelde ved at udfylde nedenstående. Det kan være i tilfælde af, at du på din adresse har registeret flere mobiltelefonnumre, f.eks. børnenes. Mobilnumre, du selv har tilmeldt, skal ligeledes frameldes herunder.


OBS

Efter indtastning modtager du en pikode på din mobiltelefon, som du skal skive i feltet som kommer frem. Efter du har bekræftet dit mobilnummer med sms-koden, kan du indtaste adressen, du ønsker at tilmelde dig varsler om.

Benyt en fælles tilmeldingsapplikation


www.sms-service.dk


“På www.sms-service.dk kan du tilmelde dig SMS-Service fra flere forsyninger - fx el og varme”
Fanefjord Vandværk har indgået samarbejde med  Blue Idea


Ved forurening af drikkevand eller driftsforstyrrelser, er det vigtig med tæt kontakt med forbrugerne. Ligesom mangel på vand oftest er en frustrerende situation for både forsyningen og forbrugeren.

Fanefjord Vandværk har derfor indgået samarbejde med Blue Idea om SMS service. SMS beskeder er et effektiv medie til kommunikation af information og varsling, og derigennem holde husstandene informeret om planlagt rørarbejde eller brud på vandnettet.


Du kan læse mere om vores samarbejdspartner her.